Inner Mind Training

De Inner Mind Training is een diepe vorm van mindfulness. Mindfulness is altijd diepgaand, alleen hebben de meeste mensen dit nog niet ervaren omdat er aardig wat oefening bij komt kijken voordat we de mindfulness beheersen. De reguliere mindfulnesscursus van acht weken is een cursus waarbij de deelnemer kennismaakt met wat mindfulness inhoudt. Helaas stoppen de meeste mensen nadat ze de cursus hebben gevolgd.

Tijdens de Inner Mind Training duik je dieper in de beoefening waardoor de impact groter zal zijn op je dagelijks leven. Hierdoor wordt het makkelijker om de mindfulness te integreren in je dagelijks leven. Bijna iedereen blijft de beoefening voortzetten nadat ze de Inner Mind Training hebben gevolgd. Dit komt door de eenvoud en de specifieke aanpak van deze training. Je kunt de Inner Mind Training beschouwen als een vervolg op de reguliere mindfulnesscursus. Wil je een mindful leven leiden, dan spelen geduld en tijd een grote rol.

De IM-Training duurt 2,5 uur per keer waarvan u een half uur begeleiding krijgt (op de woensdag avond is er twee uur begeleiding). Is dit in het begin te intensief dan is het mogelijk om te starten met een uur per keer. De training wordt gedaan in een kleine groep van maximaal 5 à 6 deelnemers. Als het weer het toelaat, kunnen de trainingen ook buiten gedaan worden. Wilt u stap voor stap meer leren over de mindfulness dan kunt u ons lesmateriaal bestellen. U krijgt dan toegang tot onze online syllabi.

De sessies hebben het meest effect als ze drie keer per week worden beoefend voor een langere periode. Voor sommige deelnemers is dat niet haalbaar en dan maken we andere indeling.

Inlooptijden op maandag, woensdag en vrijdag

08:00-10:30

10:00-12:30

 

WOENSDAGAVOND

19:00 – 21:00

Let op: Er is geen IM-training op de volgende dagen:

Goede Vrijdag: vrijdag 19 april 2019
Tweede Paasdag: maandag 22 april 2019
Bevrijdingsdag: maandag 5 mei 2019
Tweede Pinksterdag: maandag 10 juni 2019
Eerste Kerstdag: woensdag 25 december 2019

Is de IM-Training intensief?

De meeste deelnemers verwachten dat de training erg zwaar is, maar na de eerste trainingssessie hebben ze al snel door dat het goed vol te houden is.

Leraren

Niels de Stürler Boekwijt

Hugo Zwarts (in opleiding)

Tarieven

Klik hier om de tarieven te bekijken. De kosten kunnen mogelijk worden afgetrokken bij de belastingdienst als bedrijfskosten of als een persoonsgebonden aftrek.

Deelnemen

Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven.

Gratis Proeftraining

Wilt u ervaren of de IM-training iets voor u is, meld u zich dan via het inschrijfformulier aan voor een gratis proeftraining.