Opstellingen in 2019

Geplaatst op

Op 17 januari en 12 februari worden bij het IMCV weer een opstellingssessies georganiseerd. Hier kun je jouw hulpvraag of thema inbrengen waar je helderheid over wilt krijgen, zoals: Waarom loop je binnen relaties altijd tegen hetzelfde probleem aan? Hoe komt het dat je je telkens uit balans voelt? Waarom loop je steeds vast op je werk? Miranda van der Kwaak begeleidt de sessie, waarin je samen met representanten (de andere deelnemers) een soort tableau vivant creëert om achter de onderliggende aspecten van je vraagstuk te komen.
Deze methode geeft je heldere inzichten in onbewuste patronen, gevoelens en verhoudingen en het effect van de opstelling zal op korte, maar zeker ook op lange termijn merkbaar zijn. Ervaar wat het voor jou doet!

Kosten:

  • Vraag inbrengen €90,- excl. BTW
  • Vraag inbrengen inclusief evaluatie gesprek van een uur €140,- excl. BTW

Data: 17 januari en 12 februari

Tijd: inloop vanaf 18:30, start om 19:00. Einde rond 21:30

Adres: IMCV, Rhijngeesterstraatweg 40 K, Oegstgeest (let op: ‘s avonds is de ingang op het middenplein!)

Hier stelt Miranda zich aan je voor:

Ik ben Miranda van der Kwaak, woon samen in Rijnsburg en werk 21 jaar in jeugdzorg en onderwijs. Hier heb ik met jongeren en hun gezinnen gewerkt en inmiddels ben ik al een paar jaar trainer voor professionals. Ik geef trainingen met betrekking tot inhoudelijke werkmethodieken tot persoonlijke ontwikkeling. Naast mijn werk heb ik mezelf altijd verder ontwikkeld. Zo ben ik kinder- en jeugdtherapeut, (agressie)coach en werk ik veel met het Enneagram.

Jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met familieopstellingen. Wat een bijzonder moment was dat. Het heeft me veel inzichten gegeven en het boeit me enorm hoe systemen werken. Daardoor ben ik ook hierin een opleiding gaan volgen. Naast mijn werk start ik een praktijk in systemisch werken. Dit doe ik individueel en in groepen. Systemisch werk helpt je om terugkerende patronen te herkennen en te herstellen zodat zowel lichamelijke als mentale klachten opgelost kunnen worden.

Wil je meer weten of kennismaken met mij of het werk dat ik doe? Neem dan contact met me op, bezoek de website of schrijf je in voor een opstellingsdag.

www.tobeyou.nl –  info@tobeyou.nl – 06-41451736